DENGE OKULLARI OUTDOOR EDUCATION11/08/2020

Outdoor Education, (Açık Alan Eğitimi), deneyimsel öğrenme ile çevre eğitiminin teori ve pratikte birleşmesinden oluşur. Amacımız, YENİLİKÇİ VE AKTİF BİR EĞİTİMDİR.

Bilgilenme sürecinde doğanın kaynaklarını keşfetme materyali olarak kullanmaktayız. Açık havadaki materyalleri doğrudan deneyimlenerek öğrenmenin en üst düzeye ulaşmasını hedefliyoruz!

Bu eğitim ile öğrencilerin yeteneklerine odaklanıp, deneyimlerinden yola çıkarak UYGULAMALI ÖĞRENMELERİNİ sağlıyoruz.

DOĞADA; DENEYİM, BİLGİ VE BECERİLERE DAYANARAK UYGULAMALI ÖĞRENİYORUZ!

Deneyimsel ve etkinlik temelli öğrenme metodolojisine dayanan DENGE OKULLARI Outdoor Education ile öğrencilerimizin, gruplar halinde hareket kabiliyetinin gelişimini; ruhsal, zihinsel ve bedensel sağlıklı büyümesini, ve özgüveni desteklemeyi amaçlıyoruz.

Bunun yanısıra;

Kendine güvenin, fiziksel zindeliğin ve  kondisyonun artırılması, toplum içinde liderlik kapasitesinin yükseltilmesi, doğa kaynaklarının çeşitliliği ve yararlarının öğrenilmesi çok önemli. Kısacası Açık Hava Eğitimi programımız, kişisel ve sosyal yeterlilikleri geliştirmeyi hedefliyor.

Artık çocuklarımız daha özgür, daha dinamik, daha sportmen ve uygulamalı öğrenecek.

Denge Okulları Yönetim Kurulu Başkanı
Alaaddin Kurt